Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Τη μεταφορά της ΔΟΥ Αγ. Νικολάου στη Νεάπολη προτείνει το Δημοτικό Συμβούλιο

Παραθέτω το άρθρο από τα Νέα του Μεραμβέλου όπως δημοσιεύθηκε στις 27 - Νοεμβρίου 2010 . 

Τότε κανείς από τους υπογράφοντες δεν ήθελε το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Νεαπόλεως. Τώρα που είναι και δεν παίρνουν ενεργή δράση ? Τι άλλαξε από τότε!!!!!!!!!


Ψήφισμα εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης για το μη κλείσιμο της ΔΟΥ Νεάπολης Λασιθίου.  Αναλυτικά το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Νεάπολης Λασιθίου για την ΔΟΥ Νεάπολης Λασιθίου :

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
ΤΟ Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης με αφορμή την επικείμενη αναδιάρθρωση των Δ.Ο.Υ., στην οποία όπως φημολογείται, συμπεριλαμβάνεται και το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Νεάπολης ομόφωνα εκφράζει την διαφωνία του με το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Νεάπολης.

Το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Νεάπολης, η οποία στεγάζεται σε κτίριο του Δημοσίου, δημιουργεί πολλά και μεγάλα προβλήματα στην εξυπηρέτηση του πολίτη, στη λειτουργία της υπηρεσίας και επιβαρύνει οικονομικά το κράτος, αφού αυξάνει το ήδη υψηλό ενοίκιο στον Άγιο Νικόλαο.

Προτείνουμε και ζητούμε, εάν υπάρξει ενοποίηση των ΟικονομικώνΥπηρεσιών σε επίπεδο νέου Δήμου Αγίου Νικολάου Κρήτης, να μεταστεγαστούν αυτές στο κτίριο του Δημοσίου στην Νεάπολη και επικροτούμε την παρέμβαση του Δημάρχου, που ήδη έχει γίνει προς αυτή την κατεύθυνση.

Τα επιχειρήματα που συνηγορούν στο παραπάνω αίτημα είναι τα εξής :

-- Η Νεάπολη είναι ιστορική έδρα του νέου Δήμου Αγίου Νικολάου Κρήτης, διαθέτει κτίρια του Δημοσίου, επισκευασμένα πρόσφατα, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν άμεσα εντελώς δωρεάν όλες τις Υπηρεσίες που θα μεταφερθούν, απελευθερώνοντας τον πολίτη από δυσβάσταχτο κόστος ενοικίου.

-- Η ύπαρξη Εισαγγελίας, Πρωτοδικείου και Ειρηνοδικείου αλλά και άλλων Υπηρεσιών επιτάσσει την ύπαρξη και Οικονομικών Υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων πολιτών.

-- Η Νεάπολη δεν απέχει πολύ από το κέντρο του Δήμου και διαθέτει κοινόχρηστους χώρους καθώς και χώρους στάθμευσης, για την άνετη εξυπηρέτηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

Για όλους τους παραπάνω λόγους ζητούμε την συνέχιση της ύπαρξης των Οικονομικών Υπηρεσιών στη Νεάπολη.

Ο Δήμαρχος
Νίκος Καστρινάκης
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Ελένη Μοσχοβιτάκη


http://taneatoumeramvellou.blogspot.com/2010/11/blog-post_1406.html

Το σχόλιο δικό σας !!!!!!!!!
Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται  οι παλαιότεροι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου