Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Κίνηση Πελατών στην ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ " Αγανακτισμένοι "

Για πρώτη φορά έπειτα από αρκετά χρόνια από όσο θυμάμαι ,
μερικοί συμπολίτες μας μαζεύτηκαν στην πλατεία της πόλης για να διαμαρτηρηθούν. Δυστυχώς και αυτή την φορά , όπως συνήθως γίνεται , απουσίαζαν άνθρωποι που δεν έπρεπε. Για να κάνουμε γνωστά τα αιτήματά μας δεν πρέπει να σχολιάζουμε στις καφετέριες μονάχα τα δρώμενα αλλά και εκεί που χρειάζεται. 
Δόθηκε λοιπόν η ευκαιρία σε όλους όσουν μπορούσαν να διατυπώσουν τους προβληματισμούς τους και να συζητήσουν όλα αυτά που δσυζητούν καθημερινά στις καφετέριες , αλλά δυστυχώς για άλλη μια φορά αυτοί ήταν απόντες.

Πως θα πάει λοιπόν μποστά αυτός ο τόπος ? 

Πως θα διεκδικήσουμε όλα αυτά που μας ανήκουν?

Πως θα αλλάξουμε όλα αυτά που μας προβληματίζουν και που μας κάνουν την ζωή μας καθημερινά χειρότερη?

Στην συγκέντρωση αυτή για πρώτη φορά έγινε δημόσια νύξη για τα χρήματα που έχουν χαθεί από τον πρώην Δήμο Νεάπολης. Επιτέλους !!!!!!!!!!!
Κατά την προσωπική μου άποψη πρέπει λοιπόν όλοι μας να καταλάβουμε ότι η ευθύνη για την απώλεια αυτήν είναι ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ και όχι ΑΤΟΜΙΚΗ. Δεν ευθύνεται μονάχα ένας υπάλληλος όπως και να λέγεται αυτός αλλά όλος ο μηχανισμός λειτουργίας του Δήμου. Σε κάθε οργανισμό , σε κάθε επιχείρηση , υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί που διασφαλίζουν την ομαλή λειτουγρία  του. Δυστυχώς στον πρώην Δήμο Νεάπολης τίποτα δεν λειτούργησε. Κανένας μηχανισμός , καμία ασφαλιστική δικλείδα δεν λειτούργησε για να διασφαλιστεί η έυρυθμη λειτουργία του .

Ευθύνες λοιπόν πρέπει να ζητηθούν από όλους , όσο ψηλά ή χαμηλά και άν βρίσκονται.

Ελπίζω και εύχομαι να έχει συνέχεια αυτό το κίνημα των συμπολιτών μας. ϊσως να μπορέσουμε να καταφέρουμε κάτι , έστω και το πιο μικρό. Καιρός να γίνουμε ενεργοί πολίτες . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου