Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

News24 Το VIDEO που πρέπει να δει καθε Ελληνας


Καληνύχτα Ελλάδα. Καλημέρα ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Η ανικανότητα των πολιτικών μας οδήγησε την χώρα μας στην εξαθλίωση και τον μαρασμό.
Από σήμερα 27 Οκτωβρίου 2011 και για κάθε χρόνο θα γιορτάζουμε το ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΝΑΙ και την παράδοση άνευ όρων της Ελλάδας μας , απεναντίας με το μεγαλοπρεπές ΟΧΙ που γιαρτάζουμε στις 28 Οκτωβρίου 2011 .
Στην ιστορία δεν μένουν μονάχα τα μεγάλα κατορθώματα αλλά και οι μεγάλες προδοσίες όπως αυτή που συντελέστηκε ξημερώματα 28 Οκτωβρίου 2011 στις Βρυξέλες. 
Οι σημερινοί πολιτικοί μας αλλά και όλοι αυτοί που κατάφεραν να κάνουν την Ελλάδα λεία των μεγάλων οικονομικών σαρκοβόρων ζώων θα μείνουν στην Ιστορία σαν οι άνθρωποι που ξεπούλησαν την χώρα μας χωρίς να προβάλουν την παραμικρή αντίσταση , χωρίς να σκεφτούν τον λαό , χωρίς να σκεφτούν και να λογαριάσουν τίποτα !!!!!!!!!!!!

Καληνύχτα λοιπόν στην Ελλάδα που χάθηκε .
Καλημέρα στην Ελλάδα που έρχεται!!!!!!!!!!!!

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

«Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο....

Αρθρο από το :  http://boraeinai.blogspot.com/2011/10/blog-post_3750.html







1.   Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450..000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.

3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία. ...
 
4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.

5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν όποιο είδος πλοίου σκεφτεί κανείς.

6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν καταπληκτικά βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.

7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά και είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες και είναι 5οι στον κόσμο.

8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.

9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνια.

10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.

Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις»


Κατά συνέπεια είχε δίκιο ο πρωθυπουργός όταν έλεγε  ότι η Ελλάδα είναι μεταξύ των 30 πιο πλούσιων χωρών της υφηλίου. Ασφαλώς και είναι. Το δράμα αυτής της χώρας είναι ότι δεν ευτύχησε να έχει κυβερνήτες που θα αναδείκνυαν και θα αξιοποιούσαν προς όφελός της και των πολιτών της, αυτόν τον ανεκτίμητο πλούτο.

Σήμερα, φτάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε γονυπετείς Γερμανούς, Καταριανούς  και όποιον άλλο ελεήσει, να μας αγοράσει για να μας σώσει, έχοντας διαλαλήσει την ανικανότητά μας στα πέρατα της οικουμένης.

Κι είναι πραγματικά τραγικό, το ρόλο του τελάλη να έχουν αναλάβει οι ίδιοι οι κυβερνώντες, αυτοί που ζήτησαν την ψήφο των Ελλήνων,  για να …αλλάξουν την Ελλάδα. Πριν από δύο χρόνια ακριβώς, μας είπαν ότι θα την αλλάξουν. Μας απέκρυψαν ότι θα την ξεπουλήσουν για να μας αλλάξουν οι δανειστές μας.
Αυτό είναι το δράμα τη χώρας. Ότι προσπαθούν να τη «σώσουν» αυτοί οι ίδιοι που τις τελευταίες δεκαετίες, συμμετείχαν στα συστήματα εξουσίας – ανεξαρτήτως χρώματος – τα οποία  μας οδήγησαν ως εδώ και σήμερα μας «σώζουν» δια της απαξίωσης και της λοιδορίας.  «Λαμόγια, κοπρίτες, διεφθαρμένοι, επιβάτες όλοι του νέου Τιτανικού, που όλοι μαζί τα φάγαμε…»συνθήματα όλα της προσπάθειας διαμόρφωσης της συλλογικής μας ενοχής.
Πηγή:
http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/72044.html

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Τη μεταφορά της ΔΟΥ Αγ. Νικολάου στη Νεάπολη προτείνει το Δημοτικό Συμβούλιο

Παραθέτω το άρθρο από τα Νέα του Μεραμβέλου όπως δημοσιεύθηκε στις 27 - Νοεμβρίου 2010 . 

Τότε κανείς από τους υπογράφοντες δεν ήθελε το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Νεαπόλεως. Τώρα που είναι και δεν παίρνουν ενεργή δράση ? Τι άλλαξε από τότε!!!!!!!!!


Ψήφισμα εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης για το μη κλείσιμο της ΔΟΥ Νεάπολης Λασιθίου.  Αναλυτικά το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Νεάπολης Λασιθίου για την ΔΟΥ Νεάπολης Λασιθίου :

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
ΤΟ Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης με αφορμή την επικείμενη αναδιάρθρωση των Δ.Ο.Υ., στην οποία όπως φημολογείται, συμπεριλαμβάνεται και το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Νεάπολης ομόφωνα εκφράζει την διαφωνία του με το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Νεάπολης.

Το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Νεάπολης, η οποία στεγάζεται σε κτίριο του Δημοσίου, δημιουργεί πολλά και μεγάλα προβλήματα στην εξυπηρέτηση του πολίτη, στη λειτουργία της υπηρεσίας και επιβαρύνει οικονομικά το κράτος, αφού αυξάνει το ήδη υψηλό ενοίκιο στον Άγιο Νικόλαο.

Προτείνουμε και ζητούμε, εάν υπάρξει ενοποίηση των ΟικονομικώνΥπηρεσιών σε επίπεδο νέου Δήμου Αγίου Νικολάου Κρήτης, να μεταστεγαστούν αυτές στο κτίριο του Δημοσίου στην Νεάπολη και επικροτούμε την παρέμβαση του Δημάρχου, που ήδη έχει γίνει προς αυτή την κατεύθυνση.

Τα επιχειρήματα που συνηγορούν στο παραπάνω αίτημα είναι τα εξής :

-- Η Νεάπολη είναι ιστορική έδρα του νέου Δήμου Αγίου Νικολάου Κρήτης, διαθέτει κτίρια του Δημοσίου, επισκευασμένα πρόσφατα, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν άμεσα εντελώς δωρεάν όλες τις Υπηρεσίες που θα μεταφερθούν, απελευθερώνοντας τον πολίτη από δυσβάσταχτο κόστος ενοικίου.

-- Η ύπαρξη Εισαγγελίας, Πρωτοδικείου και Ειρηνοδικείου αλλά και άλλων Υπηρεσιών επιτάσσει την ύπαρξη και Οικονομικών Υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων πολιτών.

-- Η Νεάπολη δεν απέχει πολύ από το κέντρο του Δήμου και διαθέτει κοινόχρηστους χώρους καθώς και χώρους στάθμευσης, για την άνετη εξυπηρέτηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

Για όλους τους παραπάνω λόγους ζητούμε την συνέχιση της ύπαρξης των Οικονομικών Υπηρεσιών στη Νεάπολη.

Ο Δήμαρχος
Νίκος Καστρινάκης
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Ελένη Μοσχοβιτάκη


http://taneatoumeramvellou.blogspot.com/2010/11/blog-post_1406.html

Το σχόλιο δικό σας !!!!!!!!!
Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται  οι παλαιότεροι .